top of page
books-5615562.jpg

Publicatie van jouw boek

Je manuscript wordt anoniem geplaatst en is zichtbaar voor uitgevers die op zoek zijn naar jouw verhaal. Ze kunnen selecteren op genre en andere kenmerken die jij ons beschikking stelt.

Pas als een uitgever zich bij de Manuscriptenbank meldt met de belangstelling voor een bepaald manuscript, ontvangt de uitgever van ons je volledige gegevens.

Het hele manuscript wordt niet op onze publiekelijk toegankelijke website geplaatst, maar wel een klein deel ervan.

Wij sturen je gegevens alleen door aan bekende uitgevers die werkelijk geïnteresseerd zijn.

Onderstaand een overzicht van de boeken die al via de manuscriptenbank aan een uitgever zijn gekomen. 

Gepubliceerde boeken

1648654721552.jfif

ANDREJ VERHOEKS (1975) begon met schrijven voor zijn kinderen. Verhaaltjes die hij voorlas voor het slapengaan. Hij kreeg de smaak
te pakken en richtte zich later meer op schrijven voor volwassenen.
Verhoeks combineert in De Geloofsbrief ingrediënten van een streekroman met spanning en mysterie waardoor een pakkend geheel ontstaat.

Logo Davey Jones Publishing.webp
gemis.jpg
Logo Davey Jones Publishing.webp

AALTJE VAN WIERINGEN (86) maakte als negenjarig meisje de opmars van de geallieerden mee. Ze moest vluchten uit Oosterbeek bij Arnhem. Na een barre tocht belandt het gezin in Leersum. Ze maakt ontberingen, bombardementen en honger mee, maar ook goedwillendheid van zowel de geallieerden als van de Duitse soldaten. In dit boek vertelt ze in korte hoofdstukken over haar belevenissen, over hoe haar huis in brand stond, het gemis van haar pop en de spanning die van haar ouders andere mensen maakte. Aaltje van Wieringen heeft de Tweede Wereldoorlog nooit kunnen vergeten. Ze heeft kinderen voorgelezen die gevlucht zijn uit Afghanistan. Ze hoorde hun verhalen aan en die van de moeders. Er is niets veranderd. Daarom schreef zij dit boek.

bottom of page