top of page
6f6de0_6f1a3cdf324044699f3e79305fdfdaa2_mv2.webp

HAN PEETERS

Han Peeters startte zijn schrijverscarrière eind 2009. Hij zocht een grote uitgeverij die zijn werk wilde uitgeven, maar - zoals bij velen - lukte hem dat niet. Dus besloot hij zelf maar een grote uitgever te worden en dat is hem gelukt. Inmiddels heeft hij 14 boeken geschreven, waarvan 4 in het Engels zijn vertaald en geeft hij 1300 boeken, e-boeken en luisterboeken van andere schrijvers uit, al dan niet in samenwerking met uitgeverijen, die graag van zijn diensten gebruik maken. 

  

Omdat hij goed weet hoe moeilijk het is een geschikte uitgever te vinden, heeft hij de Manuscriptenbank opgezet om zo beginnende en stagnerende gevorderde schrijvers van dienst te zijn. Han is een idealist, maar ook een ondernemer in het boekenvak die vindt dat manuscripten een kans verdienen om uitgegeven te worden. Zeker in deze tijd waarin veel wordt geschreven en uitgevers maar weinig publiceren.

Met zijn uitgebreide netwerk van redacteuren, schrijvers, illustratoren, stemacteurs, uitgevers en distributeurs is de Manuscriptenbank bij hem in goede handen. 

bottom of page